Disclaimer voor https://renopartner.nl

Renopartner klus- en renovatiebedrijf (Kamer van Koophandel: 24398114), hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot https://renopartner.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Renopartner klus- en renovatiebedrijf behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud van deze disclaimer aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Renopartner klus- en renovatiebedrijf spant zich in om de inhoud van https://renopartner.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op https://renopartner.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Renopartner klus- en renovatiebedrijf.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op https://renopartner.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Renopartner klus- en renovatiebedrijf. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op https://renoparrtner.nl. Renopartner klus- en renovatiebedrijf oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op https://renopartner.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Renopartner klus- en renovatiebedrijf nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Renopartner klus- en renovatiebedrijf en haar bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Renopartner klus- en renovatiebedrijf, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Klussen

Op zoek naar een klusbedrijf waar u terecht kunt voor al uw kleine of grote klussen? Dan bent u bij Klusbedrijf Waddinxveen aan het juiste adres. Met professionele gereedschappen en materialen kunnen wij vakkundig elke klus voor u uitvoeren.

Monteren douchekolom Gouda | Renopartner Klusbedrijf Waddinxveen

Renovatie

Wilt u uw badkamer, toilet of zolderverdieping volledig volgens uw wensen laten renoveren? Wij beschikken over veel kennis en ervaring. Voor heel specialistische werkzaamheden huren wij betrouwbare vakmensen in.

Zolderverbouwing Delft | Renopartner Klusbedrijf Waddinxveen

Onderhoud

Het periodiek controleren van de verlichting op de galerijen van een flat of het reinigen van uw dakgoten in de herfst zijn slechts een enkele voorbeelden van onderhoudswerkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen.

Monteren ledpanelen Hazerswoude | Renopartner Klusbedrijf Waddinxveen