Erkend leerbedrijf

In 2016 is ons bedrijf door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkend als leerbedrijf. Sindsdien bieden wij mbo-studenten de mogelijkheid om het praktijkgedeelte van hun opleiding bij ons te volgen.

SBB erkend leerbedrijf | Renopartner Klusbedrijf Waddinxveen

Ons bedrijf

Renopartner klus- en renovatiebedrijf uit Waddinxveen is een betrouwbare partner voor al uw klus- en renovatiewerkzaamheden. Ons bedrijf is al meer dan 15 jaar actief in de regio en heeft inmiddels een indrukwekkend portfolio opgebouwd.

Erik-Jan van Schoondrager | Renopartner Klusbedrijf Waddinxveen

Klussen

Op zoek naar een klusbedrijf waar u terecht kunt voor al uw kleine of grote klussen? Dan bent u bij Klusbedrijf Waddinxveen aan het juiste adres. Met professionele gereedschappen en materialen kunnen wij vakkundig elke klus voor u uitvoeren.

Monteren douchekolom Gouda | Renopartner Klusbedrijf Waddinxveen

Renovatie

Wilt u uw badkamer, toilet of zolderverdieping volledig volgens uw wensen laten renoveren? Wij beschikken over veel kennis en ervaring. Voor heel specialistische werkzaamheden huren wij betrouwbare vakmensen in.

Zolderverbouwing Delft | Renopartner Klusbedrijf Waddinxveen

Onderhoud

Het periodiek controleren van de verlichting op de galerijen van een flat of het reinigen van uw dakgoten in de herfst zijn slechts een enkele voorbeelden van onderhoudswerkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen.

Monteren ledpanelen Hazerswoude | Renopartner Klusbedrijf Waddinxveen